Nuri Tömtöm İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmalarına yardımcı olmak, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, etrafını yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, Türk Milli Eğitimi´nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmektir.

Başarılar: 2012 yılında dört öğrencimiz Anadolu lisesi iki öğrencimiz Anadolu sağlık meslek lisesini kazanmıştır. Kız voleybol takımımız ilçe birincisi, il üçüncüsü olmuştur. 2013 yılında bir öğrencimiz Anadolu sağlık meslek lisesini birincilikle, sekiz öğrencimizde Anadolu lisesini kazanmıştır. Kız voleybol takımımız ilçe ikincisi olmuştur. 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Geleneksel Çoçuk Oyunlarında 4.Sınıflar Kategorisinde İlçe dördüncüsü, 3.Sınıflar kategorisinde ilçe ikincisi olmuştur.

Saatler: 09:45-14:50
Isınma: DOĞAL GAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak Projesi Beslenme Dostu Okul Projesi Okulum Temiz Projesi

Telefon - 0 332 447 56 22

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://nuritomtom.meb.k12.tr

Adres - Yenidoğan Mahallesi 72553 Sk. No10 42500 Çumra/KONYA

Öğretmen :11
Öğrenci :222
Derslik :12
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :840
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Çumra İlçe Merkezi, Yenidoğan Mahallesi

Adres - Yenidoğan Mahallesi 72553 Sk. No10 42500 Çumra/KONYA

Ulaşım Okulumuza Çumra içinden dolmuş ve özel araçlarla, Konya merkezden ise özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Çumra İlçe Merkezinde (Yenidoğan Mahallesi) bulunmaktadır. Konya İl Merkezine Uzaklığı 44 km´dir.